Et kart over New York som viser en reiseguide for populære attraksjoner.

Finn severdige steder å besøke

Utforsk guider med nye restauranter, steder du kan besøke på den neste ferien din, eller ting å gjøre.

Slik finner du guider for mat og reise

Et kart over San Francisco, som viser en rute med flere stopp.

Få veibeskrivelser for flere stopp

Planlegg en kjørerute med flere stopp, og åpne veibeskrivelsene enkelt på iPhonen når du er klar til å dra.

Slik får du veibeskrivelser

En interaktiv 360-graders visning av en lokal attraksjon i San Francisco, med et 3D-kart nederst i høyre hjørne.

Utforsk før du drar

Se deg rundt og utforsk utvalgte byer i 3D før du drar på tur.

Slik ser du deg rundt

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Kart, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.