Brukerveiledning for Kart

for macOS Mojave

Infovinduet for en nål på kartet, som viser stedets adresse og anslått reisetid fra din plassering.

Finn ut hvor du skal gå

Kart kan vise deg den nøyaktige plasseringen til restauranten, parken, bedriften eller utsiktspunktet du vil besøke.

Slik finner du et sted

Kart-vindu som viser ruten til et bestemmelsessted.

Bruk Kart som veiviser

Se ruten din med alle veinavn, avkjørsler og landemerker på veien. Kart kan vise deg den raskeste ruten dit du skal, i tillegg til reisetid og avstand.

Slik får du veibeskrivelser

Kart-vindu som viser trafikkforhold ved hjelp av symboler på et kart.

Finn ut gjeldende trafikkforhold og kom fram i tide

Du kan vise trafikkforhold i Kart, slik at du kan planlegge den beste ruten og beregne nok reisetid.

Slik viser du trafikkforhold

Bla gjennom Brukerveiledning for Kart ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.