Brukerveiledning for Mail

for macOS Mojave

Sidepanelet i Mail-vinduet som viser innbokser for iCloud-, skole- og jobbkontoer.

Gå aldri glipp av en e-postmelding

Når du legger til e-postkontoene dine (for eksempel iCloud, Exchange, skole eller jobb) i Mail, får du alle meldingene dine på ett sted – uten å måtte logge på nettsteder.

Slik legger du til eller fjerner e-postkontoer

En e-post som skrives, og som har en signatur med et bilde og formatert tekst.

Gjør det personlig

Opprett unike signaturer, inkludert bilder, for å gjøre e-postmeldingene dine personlige. Du kan for eksempel bruke én signatur for personlige e-postmeldinger og en annen for jobbrelaterte e-postmeldinger.

Slik oppretter du og legger til e-postsignaturer

Sidepanelet i Mail-vinduet som viser flere postkasser som tilhører en iCloud-konto.

Organiser e-posten din

Du trenger ikke oppbevare alt i innboksen – postkasser er en enkel måte å organisere e-posten på.

Slik oppretter eller sletter du postkasser

Mail-vinduet med «john» i søkefeltet og Topptreff øverst i søkeresultatene i meldingslisten.

Finn e-postmeldinger raskt

Det er enkelt å finne en e-postmelding, uansett hvilken postkasse eller mappe den skjuler seg i.

Slik søker du etter e-postmeldinger

Bla gjennom Brukerveiledning for Mail ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Gå til nettstedet for Mail-kundestøtte hvis du trenger mer hjelp.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.