Sørg for at postkasser ikke blir for store

Hvis innboksen din eller andre postkasser er så store at det er vanskelig å finne meldinger, eller du vil redusere lagringsplassen Mail bruker på Macen, kan du prøve noen av disse forslagene.

Åpne Mail for meg

• Slett meldinger du ikke trenger lenger, spesielt meldinger med store vedlegg.

• Arkiver vedlegg på Macen, og slett deretter vedleggene fra meldingene.

• Opprett flere postkasser for å organisere meldingene. Hvis du for eksempel har meldinger som handler om reiseplaner, kan du opprette en postkasse med navnet Reise og flytte reiserelaterte meldinger til den postkassen.

• Bruk regler for å automatisk flytte innkommende meldinger fra innboksen til andre postkasser. Du kan for eksempel lage en regel som flytter reiserelaterte meldinger til Reise-postkassen hver gang det kommer noen. Du kan også bruke regler som behandler meldinger som allerede ligger i postkasser.