skriveforslag

Hvis Macen har en Touch Bar, kan Touch Bar foreslå ord eller uttrykk som kan skrives (kalles skriveforslag), slik at du kan spare tid.

• Vis skriveforslag: Trykk på Skriveforslag-knappen.

Touch Bar, med knappen for å vise skriveforslag til høyre.

Hvis du ikke ser Skriveforslag-knappen i Touch Bar, velger du Vis > Tilpass Touch Bar og markerer deretter «Vis skriveforslag». Eller velg Apple-menyen > Systemvalg, klikk på Tastatur, klikk på Tekst, og marker deretter «Touch Bar-skriveforslag».

• Bruk skriveforslag: Trykk på et ord, et uttrykk eller en emoji. Rettelser for feilstavede ord vises med blått.

Skriveforslag som viser ord og emoji-symboler, og knappen for å skjule skriveforslag til venstre.
  • Skjul skriveforslag: Trykk på Skjul skriveforslag-knappen i Touch Bar.