MacBook Air sett fra siden med tilhørende tilbehør.

Bli kjent med hele Macen

Få en rask introduksjon til porter, tilkoblinger, tilbehør og andre funksjoner på MacBook Air.

En rask MacBook Air-oversikt

MacBook Air sett ovenfra.

Er du klar til å komme i gang?

Start MacBook Air ved å åpne skjermen eller koble den til strøm eller ved å trykke på en av tastene. Følg instruksjonene i Oppsettassistent for å komme i gang.

Konfigurer MacBook Air

iCloud-innhold som blir brukt på tvers av ulike enheter.

Hold deg synkronisert

Få tilgang til dokumentene, bildene, kontaktene dine og mer på tvers av alle enhetene dine med iCloud. Og bruk MacBook Air sammen med iPhone- og iPad-enhetene dine til å ringe og sende tekstmeldinger, kopiere og lime inn på tvers av enheter eller opprette en Instant Hotspot.

Bruk MacBook Air med iCloud og Kontinuitet

Symboler for apper som følger med MacBook Air.

Gjør mer

MacBook Air leveres med apper for så godt som alt du har lyst til å gjøre. Rediger og del bildene og videoene dine, opprett presentasjoner og kos deg med musikk, bøker, filmer og mer. Finn nye apper på App Store, inkludert iPhone- og iPad-apper som nå kan brukes på Macen din med M1-chip.

Finn ut mer om appene som følger med MacBook Air

Overlappende vinduer fra Kart, Safari og Meldinger.

Oppdag nye funksjoner

Les mer om nye funksjoner på MacBook Air og i macOS Monterey og inkluderte apper.

Nye funksjoner på MacBook Air

Håndboken MacBook Air: Grunnleggende er for de nyeste MacBook Air-modellene. Hvis du vil slå opp i veiledningen, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet. Du kan også laste ned håndboken fra Apple Books (hvis tilgjengelig).

Hvis du trenger mer hjelp, går du til kundestøttenettstedet for MacBook Air.

Ikke alle funksjoner og innhold er tilgjengelig i alle land eller områder.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.