MacBook Air sett fra siden med tilhørende tilbehør.

Bli kjent med hele Macen

Få en rask introduksjon til porter, tilkoblinger, tilbehør og andre funksjoner på MacBook Air.

En rask oversikt: MacBook Air

En åpen MacBook Air med ordet «hello» og knappen «Get Started» på skjermen.

Er du klar til å komme i gang?

Start MacBook Air ved å åpne skjermen og trykke på en av tastene. Følg instruksjonene i Oppsettassistent for å komme i gang.

Konfigurer MacBook Air

Overlappende vinduer fra FaceTime, Snarveier og Meldinger.

Oppdag nye funksjoner

Les om hva som er nytt i macOS Sonoma og inkluderte apper.

Nye funksjoner i macOS Sonoma

MacBook Air sett ovenfra.

Hvis du er ny på Mac

Finn ut hva du kan gjøre med din nye MacBook Air og macOS Sonoma. Disse tipsene og triksene kan være til god hjelp når du skal komme i gang, spesielt hvis du bytter fra en Windows-PC.

Er du ny på Mac?

Symboler for apper som følger med MacBook Air.

Gjør mer

MacBook Air leveres med apper for så godt som alt du har lyst til å gjøre. Rediger og del bildene og videoene dine, lag presentasjoner, og kos deg med musikk, bøker, filmer og mer. Finn nye apper på App Store, inkludert iPhone- og iPad-apper som nå kan brukes på Macer med Apple-chip.

Finn ut mer om appene som følger med MacBook Air

Håndboken MacBook Air: Grunnleggende er for de nyeste MacBook Air-modellene. Hvis du vil slå opp i veiledningen, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til kundestøttenettstedet for MacBook Air.

Ikke alle funksjoner og innhold er tilgjengelig i alle land eller områder.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.