MacBook Air sett fra siden med tilhørende tilbehør.

Bli kjent med hele Macen

Få en rask introduksjon til porter, tilkoblinger, tilbehør og andre funksjoner på MacBook Air.

En rask MacBook Air-oversikt

MacBook Air sett ovenfra.

Er du klar til å komme i gang?

Start MacBook Air ved å åpne skjermen eller koble den til strøm eller ved å trykke på en av tastene. Følg instruksjonene i Oppsettassistent for å komme i gang.

Konfigurer Macen

iCloud-innhold som blir brukt på tvers av ulike enheter.

Hold deg synkronisert

Få tilgang til dokumentene, bildene, kontaktene dine og mer på tvers av alle enhetene dine med iCloud. Og bruk MacBook Air sammen med iOS- og iPadOS-enhetene dine til å ringe og sende tekstmeldinger, kopiere og lime inn på tvers av enheter eller opprette en Instant Hotspot.

Bruk MacBook Air med iCloud og Kontinuitet

Symboler for programmer som følger med MacBook Air.

Slipp kreativiteten løs

MacBook Air leveres med programmer for alt du har lyst til å gjøre. Rediger og del bildene dine. Nyt musikk, bøker, filmer og mer. Opprett presentasjoner. Og utforsk nye programmer i App Store.

Gjør deg kjent med programmene som følger med Macen

Overlappende skjermer av medieapper – Podkaster, Musikk og Apple TV – med Apple TV foran som viser The Lego Movie 2: The Second Part.

Oppdag nye funksjoner

Les mer om nye funksjoner i macOS og inkluderte apper og på MacBook Air.

Finn ut mer om nye macOS-funksjoner

Bla gjennom MacBook Air: Grunnleggende ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til kundestøttenettstedet for MacBook Air.

Ikke alle funksjoner og innhold er tilgjengelig i alle land eller områder. The LEGO Movie 2: The Second Part © 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. LEGO, LEGO-logoen, minifiguren og brikke-og-knott-konfigurasjonen er varemerker for The LEGO Group. © 2019 The LEGO Group. Alle rettigheter forbeholdes.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.