Apple-ID

Apple-ID-en din er kontoen du bruker til alt du gjør via Apple, inkludert å bruke App Store, Apple TV-appen, nettbokhandelen, iCloud, Meldinger og mer.

Apple-ID-en din består av en e-postadresse og et passord. Logg på med samme Apple-ID for å bruke Apple-tjenester på hvilken som helst enhet, uansett om det er en datamaskin, iOS-enhet, iPadOS-enhet eller Apple Watch. Les Apple-kundestøtteartikkelen Logge på med Apple-ID.

Du bør ha din egen Apple-ID, som du ikke deler med andre. Les mer om Apple-ID på siden for Apple-ID-kundestøtte. Gå til nettstedet for Apple-ID-konto hvis du vil opprette en.

Merk: På enkelte steder kan du bruke et telefonnummer i stedet for en e-postadresse som Apple-ID. Les Apple-kundestøtteartikkelen Bruk mobiltelefonnummeret ditt som Apple-ID.