Nærbilde av Mac Pro-porter og -plugger.

Bli kjent med hele Mac Pro

Se portene, pluggene og andre funksjoner.

Få oversikt over Mac Pro

Innsiden av Mac Pro (tårn).

Konfigurer Mac Pro

Mac Pro har utvidelseskort som kan tilpasses.

Konfigurer Mac Pro

Oppstartssikkerhetsverktøy-vinduet er åpent, og Macintosh HD med macOS 13.4 er markert.

Sikker lagring og sikker oppstart

Innebygde sikkerhetsfunksjoner sikrer at dataene dine er sikre, og at maskinen kun starter med ekte macOS-programvare.

Sikkerhetsfunksjoner på Mac Pro

iCloud-innhold som blir brukt på tvers av ulike enheter.

Hold deg synkronisert

Få tilgang til dokumentene, bildene, musikken, appene, kontaktene og kalenderne dine på alle enhetene dine ved hjelp av iCloud.

Bruk iCloud med Mac Pro

Du kan gjøre deg kjent med Mac Pro: Grunnleggende-håndboken ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til kundestøttenettstedet for Mac Pro.

Ikke alle funksjoner og innhold er tilgjengelig i alle land eller områder.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.