Mac mini ved siden av en skjerm.

Bli kjent med hele Macen

Få en rask introduksjon til porter, tilkoblinger, tilbehør og andre funksjoner på Mac mini.

Få oversikt over Mac mini

Mac mini bakfra med de ulike portene.

Er du klar til å komme i gang?

Trykk på av/på-knappen på baksiden av Mac mini etter at du har koblet til en skjerm, et tastatur og en mus eller en styreflate. Følg instruksjonene i Oppsettassistent for å komme i gang.

Konfigurer Mac mini

Mac mini ved siden av ulike enheter som viser det samme iCloud-innholdet.

Hold deg synkronisert

Få tilgang til dokumentene, bildene, kontaktene dine og mer på tvers av alle enhetene dine med iCloud. Og bruk Mac mini sammen med iOS- og iPadOS-enhetene dine til å ringe og sende tekstmeldinger, kopiere og lime inn på tvers av enheter eller opprette en Instant Hotspot.

Bruk iCloud med Mac mini

Overlappende vinduer fra Kart, Safari og Meldinger.

Oppdag nye funksjoner

Les om hva som er nytt i macOS Sonoma og inkluderte apper.

Nye funksjoner i macOS Sonoma

Symboler for apper som følger med Mac mini.

Gjør mer

Mac mini leveres med apper for det meste av det du vil gjøre. Rediger og del bildene og videoene dine, opprett presentasjoner og kos deg med musikk, bøker, filmer og mer. Finn nye apper på App Store, inkludert iPhone- og iPad-apper som nå kan brukes på Macer med Apple-chip.

Gjør deg kjent med appene som følger med Macen

Du kan gjøre deg kjent med Mac mini: Grunnleggende ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Se Kundestøtte for Mac mini hvis du trenger mer hjelp.

Ikke alle funksjoner og innhold er tilgjengelig i alle land eller områder. Apple TV+ krever abonnement.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.