Fra venstre mot høyre, en MacBook Pro, iMac og MacBook Air med fargerike skrivebord. En Mac Studio helt til høyre.

Kom i gang med Macen

Du kan konfigurere og komme raskt i gang med Macen. Velg et utseende for skrivebordet, endre vanlige innstillinger, begynn å bruke apper og mye mer.

Lær hvordan du får mest mulig ut av Macen

Det samme iCloud-innholdet er tilgjengelig på tvers av flere enheter.

Bruk Macen med andre Apple-enheter

Macen din fungerer sømløst sammen med alle de andre Apple-enhetene dine. Bruk iPhonen som et webkamera på Macen, kontroller Macen med iPaden med ett tastatur og én mus, og mer.

Lær hvordan Macen fungerer med andre enheter

Et Mac-skrivebord som viser hvordan Stage Manager organiserer flere åpne apper: Mail-appen er åpen midt på skjermen. Flere andre åpne apper vises til venstre på skrivebordet.

Jobb smartere, ikke hardere

Nye e-post- og meldingsfunksjoner lar deg planlegge e-poster, redigere nylig sendte tekstmeldinger og mer. Og Stage Manager holder appvinduene organisert, slik at du enkelt kan bytte mellom oppgaver uten å miste fokus.

Lær hvordan du får gjort mer på Macen

Et Mac-skrivebord med flere åpne vinduer: Systeminnstillinger viser Familiedeling-innstillingene, Bilder viser et Felles bildebibliotek i iCloud og Meldinger-vinduet viser en samtale som inkluderer et notat som en gruppe samarbeider på.

Koble til og samarbeid

Start prosjektsamarbeidet rett fra Meldinger-appen. Del fanegrupper i Safari og planlegg en ferie med venner, og etterpå kan du enkelt dele bilder med hele gruppen.

Finn ut mer om hvordan du kobler til og deler

Et Mac-skrivebord som viser to åpne vinduer – en Safari-personvernrapport og et Safari-vindu med en Logg på-dialogrute som spør om brukeren vil arkivere en passnøkkel.

Hold Macen og dataene dine sikre

Ingenting er viktigere enn å ivareta personvernet ditt og beskytte dataene dine. Macen leveres med verktøyene og appene du trenger for å beskytte personlig informasjon og sikre Macen – fra passnøkler til Intelligent hindring av sporing og mer.

Finn ut hvordan du holder data private og sikre

Endre passord-dialogruten.

Glemt passordet?

Finn ut hvordan du endrer eller tilbakestiller Apple-ID-passordet ditt.

Endre Apple-ID-passordet ditt

Bøker-appen viser flere Grunnleggende-håndbøker for Mac.

Finn din Grunnleggende-håndbok

Har du en ny Mac? Lær det grunnleggende om modellen din.

Hent Grunnleggende-håndboken for Macen

Et symbol med to personer.

Kontakt Apple-kundestøtten

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Apple for å få hjelp.

Ta kontakt med Apple for kundestøtte og service

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for macOS, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for macOS-kundestøtte.

Ikke alle funksjoner og innhold er tilgjengelig i alle land eller områder.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.