sensor for lys fra omgivelsene

Mange Mac-datamaskiner og skjermer har en innebygd sensor for lys fra omgivelsene som justerer lysstyrken ut fra lyset i rommet. Hvis du vil vite om Macen eller skjermen din har en sensor for lys fra omgivelsene, kan du finne ut dette i manualen eller dokumentasjonen som fulgte med.

Hvis Macen har en sensor for lys fra omgivelsene, kan du velge at den skal justere skjermens lysstyrke ved å markere avkrysningsruten «Juster lysstyrken automatisk» i Skjermer-valgpanelet i Systemvalg.