Dock

Dock finner du nederst på skjermen ifølge standardinnstillingene. Der er det praktisk å legge alt det du bruker ofte. Du kan legge til og fjerne programmer og dokumenter, gjøre Dock større eller mindre, flytte den til venstre eller høyre side av skjermen, eller velge at den skal skjules når du ikke bruker den.

• Hvis du vil legge til et objekt i Dock, er det bare å dra objektet dit du vil ha det. Legg programmer til venstre for skillelinjen i Dock, og dokumenter til høyre.

• Hvis du vil fjerne et objekt, flytter du det ganske enkelt ut av Dock. Hvis du fjerner et objekt fra Dock, fjerner du det ikke fra Macen.