NVRAM eller PRAM

En liten del av maskinens minne, kalt NVRAM (non-volatile random-access memory) eller PRAM (parameter random-access memory), avhengig av hvilken type Mac du har. NVRAM og PRAM oppbevarer bestemte innstillinger på et sted som macOS har rask tilgang til. Innstillingene som er lagret, avhenger av hvilken Mac du har, og hva slags tilleggsutstyr du har tilkoblet, og kan inkludere den valgt startdisk, skjermoppløsning og høyttalervolum.