App Nap

App Nap hjelper deg med å spare strøm når du jobber med flere programmer samtidig. macOS registrerer når et program er fullstendig skjult bak andre vinduer, og når dette programmet ikke brukes til noe, som å spille musikk, laste ned en fil eller sjekke e-posten. Hvis programmet er skjult eller ikke gjør noe, lar macOS dette programmet jobbe saktere. Når du begynner å bruke programmet igjen, får det full hastighet øyeblikkelig.