Tastatursnarvei for diktering

Tastekombinasjonen du trykker på for å starte eller stoppe diktering. For å angi en snarvei velger du Apple-menyen  > Systeminnstillinger og klikker på Tastatur i sidepanelet. (Du må kanskje rulle ned.) Gå til Diktering til høyre, klikk på lokalmenyen ved siden av Snarvei, og velg deretter en snarvei eller opprett din egen.

Tips: Hvis Mikrofon-tasten er tilgjengelig i raden med funksjonstaster, kan du trykke på den for å starte eller stoppe diktering.