Control Strip

En Touch Bar-funksjon, tilgjengelig på enkelte Mac-datamaskiner. Control Strip, på høyre side av Touch Bar, gjør det mulig å tilpasse vanlige innstillinger – for eksempel lysstyrke og volum – og spørre Siri. Du kan utvide den for å få tilgang til ytterligere innstillinger og funksjoner.

Touch Bar langs toppen av tastaturet med knapper som varierer avhengig av program eller oppgave til venstre, og den minimerte Control Strip til høyre.

Utvid Control Strip: Trykk på Utvid-knappen i Touch Bar.

Control Strip i minimert form inkluderer knapper, fra venstre mot høyre, for å utvide Control Strip, øke eller redusere lysstyrke og volum, slå lyden av eller på og spørre Siri.

Bruk Control Strip: Trykk på knappene i Control Strip, som er utvidet, for å få tilgang til ytterligere innstillinger og macOS-funksjoner som Mission Control og Launchpad, eller til å styre video- eller musikkavspilling. For enkelte innstillinger kan du holde nede knappen for å endre innstillingen. For lysstyrke og volum kan du også raskt sveipe mot venstre eller høyre på knappene.

Knapper i Control Strip, som er utvidet, inkluderer, fra venstre mot høyre, skjermlysstyrke, Mission Control, Launchpad, tastaturbelysning, video- aller musikkavspilling og volum.

Minimer Control Strip: Trykk på Lukk-knappen.