iCloud-notater

Du kan arkivere notater i iCloud slik at du kan vise og redigere dem på alle enhetene i tillegg til på iCloud.com. Notater arkivert i iCloud vises under iCloud i sidepanelet i Notater-programmet. Hvis du ikke ser iCloud i sidepanelet, må du logge deg på iCloud og slå på Notater-funksjonen i iCloud-valgpanelet.

• Velg Apple-menyen > Systemvalg, klikk på iCloud, og marker deretter Notater-avkrysningsruten for å slå den på.

Hvis du ser en Oppgrader-knapp ved siden av iCloud-kontoen din i sidepanelet i Notater-appen, har du ikke oppgradert notatene dine. Dette betyr at du ikke kan ta i bruk avsnittsstiler eller sjekklister, bruke vedleggsnavigering eller Nylig slettet-mappen (for midlertidig lagring av slettede objekter), låse notatene dine, eller legge til personer i notater før du oppgraderer.

Hvis du oppgraderer notatene dine, kan du vise og redigere dem på andre enheter med OS X 10.11 eller iOS 9 eller nyere som er logget på samme iCloud-konto. Du får ikke tilgang til oppgraderte notater på enheter med eldre versjoner av OS X eller iOS. I tillegg vil ikke notater du oppretter eller redigerer på de enhetene, vises på enheter med oppgraderte notater.

Når du oppgraderer, blir det meste av formateringen i notatene dine uforandret. Imidlertid kan eventuelle notater med HTML-formatering (notater du har opprettet ved å kopiere og lime inn fra et nettsted) se vesentlig forskjellige ut.