marker lysbilder

• Marker et lysbilde: Trykk på en lysbildeminiatyr.

• Marker flere lysbilder: Trykk og hold på en lysbildeminiatyr i lysbildevisning, og trykk deretter på andre lysbildeminiatyrer med en annen finger. Hvis du er i lysbordvisning trykker du på en lysbildeminiatyr, trykker på Marker nederst på skjermen, trykker på andre miniatyrer og trykker deretter på Ferdig.

• Marker alle lysbilder: Trykk på et lysbilde i lysbildenavigeringen i lysbildevisningen, trykk på det igjen, og trykk deretter på Marker alt. I lysbordvisning trykker du på Marker nederst på skjermen, trykker på Marker alle og trykker deretter på Ferdig.