logg på med en Apple-ID

Hvis du bruker iCloud til å lagre og få tilgang til e-post, bilder og dokumenter eller til å bruke Hvor er? eller andre tjenester, må du logge på enheten med Apple-ID-en.

Hvis du noen gang har kjøpt noe fra iTunes Store, App Store, Apple TV-appen eller nettbokhandelen, har du en Apple-ID. Hvis du ikke husker Apple-ID-en, eller hvis du vet at du ikke har en, trykker du på en av koblingene under iCloud-påloggingsfeltene for å enten opprette en Apple-ID eller finne Apple-ID-en eller passordet.

Gjør ett av følgende for å logge på:

• På en Mac: Velg Apple-menyen  > Systemvalg, klikk på Logg på og følg instruksjonene.

• På en iPhone eller iPad: På Hjem-skjermen velger du Innstillinger > iCloud.

• På nettet: Gå til iCloud.com.

• På en Windows-maskin: I Windows 7 eller nyere klikker du på iCloud-programmet eller -flisen på Start-skjermen, eller velger iCloud fra Start-menyen.

Hvis du glemmer Apple-ID-en eller passordet, kan du gjenopprette på nettstedet for Apple-ID.

Hvis du ikke kan åpne en presentasjon som er delt med deg av noen andre, er det mulig at e-postadressen eller telefonnummeret som ble brukt til å invitere deg, ikke er knyttet til Apple-ID-en din. Logg på med Apple-ID-en din, og følg deretter instruksjonene for å verifisere e-postadressen din eller telefonnummeret ditt og knytte den/det til Apple-ID-en. Deretter logger du på med e-postadressen eller telefonnummeret som er knyttet til Apple-ID-en.

Merk: Hvis du ikke vil knytte en ny e-postadresse til Apple-ID-en, kan du i stedet spørre eieren av den delte presentasjonen om å invitere deg på nytt med en e-postadresse eller et telefonnummer som er knyttet til Apple-ID-en.