disposisjonsvisning

Disposisjonsvisning viser en tekstdisposisjon over lysbildene dine med miniatyrbilder av hvert lysbilde i lysbildenavigeringen. Dette er standardvisningen når du lager en presentasjonsdisposisjon. Hvis et lysbilde inneholder ett eller flere medieplassholdere, vises de også i tekstdisposisjonen. Du kan legge til og redigere tekst, plassere bilder og videoer og endre formatet til lysbilder i disposisjonsvisning. Dette kan være nyttig når du skal lage presentasjoner med mye tekst eller et førsteutkast av en ny presentasjon.

Trykk på Visningsvalg-knappen øverst på skjermen, og velg deretter Disposisjon.

Disposisjonsvisning.