MacBook Pro med Keynote-temavelgeren åpen på skjermen. Det første grunnleggende temaet er valgt, og du ser andre grunnleggende temaer til høyre. Forhåndsdesignede temaer ser du nedenfor i rader sortert etter kategori.

Kom i gang med et tema

Alle presentasjoner starter med et tema – et sett med forhåndsutformede lysbildeoppsett du kan bruke som et utgangspunkt. Erstatt bildene og teksten i temaet med dine egne bilder og din egen tekst, og legg deretter til flere lysbilder hvis det er nødvendig.

Opprett en presentasjon

Objektknappene for Tabeller, Diagrammer, Tekst, Figurer og Bilde vises i verktøylinjen. Lokalmenyen Diagrammer er åpen, med knappene 2D og Interaktiv på toppen. 2D-knappen er markert, og en rekke miniatyrbilder for 2D-diagrammer vises som du kan velge i.

Legg til bilder, figurer, diagrammer og mer

Legg til objekter som bilder, video, lyd, diagrammer, figurer eller tabeller på hvilket som helst lysbilde. Du kan legge objekter lagvis, endre størrelsen på dem og lenke dem til nettsider eller andre lysbilder i presentasjonen din.

Introduksjon til tekstruter, bilder og andre objekter

Det valgte bildet på lysbildet har en bilderammekant. Stil-fanen i Format-sidepanelet er åpen, og Bilderamme er valgt på kantmenyen.

Tilpass hver eneste detalj

Tilpass utseendet til alt du legger til på lysbilder. Velg en ny farge, legg til skygge, endre gjennomsiktigheten med mer.

Endre utseendet på objekter

En tekstrute er valgt på et lysbilde, og Bygg inn-fanen er valgt øverst i Animer-sidepanelet til høyre. Gli-animasjonen er valgt på en lokalmeny, og alternativer for å tilpasse animasjonen vises nedenfor i sidepanelet.

Imponer dem med animasjoner

Legg til visuelle effekter eller animasjoner for å fange oppmerksomheten til publikum. Du kan for eksempel legge til en overgang slik at hvert lysbilde forsvinner inn i det neste, eller gjøre slik at hver bokstav i et ord flyter inn på lysbildet.

Legg til en lysbildeovergang

Lysbildefremvisningsvinduet er åpent, og det første lysbilde har tittelen Havskilpadder. Presentatørskjermen er åpen i et annet vindu med lysbildenavigeringen, gjeldende og neste lysbilde og presentatørnotatene.

Spill av presentasjonen din hvor som helst og når som helst

Spill av presentasjonen på datamaskinen din, en ekstra skjerm eller via internett. Mens presentasjonen spilles av, kan du åpne presentatørskjermen i et eget vindu for å se og redigere presentatørnotatene dine, ta tiden på presentasjonen med mer.

Spill av en presentasjon på datamaskinen din

Samarbeid-menyen viser navnene på personene som samarbeider på en presentasjon. Delingsvalg vises under navnene.

Samarbeid i sanntid

Inviter andre til å jobbe med deg på en presentasjon. Alle du inviterer, kan se endringer de har gjort, men du kontrollerer hvem som kan redigere presentasjonen, og hvem som bare kan se den.

Introduksjon til samarbeid

Hvis du vil utforske brukerhåndboken for Keynote for iCloud, klikker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden, eller du kan skrive inn et ord eller uttrykk i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.