Hjelp for Nøkkelringtilgang

Velkommen til Nøkkelringtilgang

Oppbevar passord og kontoinformasjon sikkert i en nøkkelring, der de er sikre og hvor du enkelt får tilgang til dem.

Nøkkelringtilgang-vindu som viser en liste med kontoer med passord registrert i en nøkkelring.
Dialogrute som ber om bekreftelse for å arkivere et passord.

Full kontroll på alle passordene dine

Du trenger ikke å huske alle passordene selv; la Nøkkelringtilgang lagre dem trygt og oppgi dem for deg. Første gang du angir et passord, klikker du på Arkiver passord i dialogruten som vises, og arkiverer det i nøkkelringen – eller du kan legge det til selv ved å velge Arkiv > Nytt passordobjekt i Nøkkelringtilgang.

Nøkkelringtilgang-vinduet som viser sertifikater.

Hold datamaskinen sikker

For å beskytte datamaskinen din bruker macOS digitale sertifikater til å verifisere identiteten til nettsidene, tjenerne og andre ressurser du kommuniserer med. Du kan bruke Nøkkelringtilgang til å håndtere disse sertifikatene. Hvis du vil se sertifikater du har mottatt, selv de som er ugyldige eller har utløpt, klikker du på Sertifikater i Kategori-panelet.

Se mer informasjon om å legge til et passord i en nøkkelring og arbeide med sertifikater.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.