Bruk Bluetooth til å koble sammen Macen og iPaden

• macOS Ventura: Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger, og klikk deretter på Bluetooth i sidepanelet. Slå på Bluetooth til høyre (hvis det ikke er slått på allerede). Velg iPaden din til høyre, og klikk på Koble til.

• macOS 12.5 eller eldre: Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Bluetooth. Hvis Bluetooth ikke er slått på, klikker du på Slå på Bluetooth. Marker iPaden, og klikk deretter på Koble til.