Prosjektnavigering

Prosjektnavigeringen viser alle film- og trailerprosjekter på enheten din. Trykk på Opprett-knappen for å opprette et nytt film- eller trailerprosjekt, eller trykk på et eksisterende prosjekt for å vise informasjon og valg for redigering, avspilling og deling.

Prosjekter i prosjektnavigeringen med knappene Opprett og Flere valg øverst til venstre.

Hvis du redigerer et prosjekt, kan du trykke på Ferdig og deretter på Prosjekter for å komme tilbake til prosjektnavigering.