Et filmprosjekt i iMovie på en iPad.

Filmmagi

I iMovie på iPaden kan du lage filmer i 4K-oppløsning og trailere i Hollywood-stil. Rediger klippene sammen, og legg til animerte titler, musikk, filtre og effekter. iMovie hjelper deg med å fortelle historien din med profesjonell stil – og med å dele mesterverket ditt med verden.

Opprett et filmprosjekt i iMovie

Hvis du vil slå opp i brukerveiledningen for iMovie, klikker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.