iMac Pro-skjerm med to åpne vinduer.

Bli kjent med hele Macen

Få en rask innføring i funksjonene på iMac Pro.

Få oversikt over iMac Pro raskt

iMac Pro-skjerm sett bakfra med fokus på av/på-knappen.

Er du klar til å komme i gang?

Trykk på av/på-knappen på baksiden av iMac Pro og følg instruksjonene fra Oppsettassistent, så er du i gang.

Konfigurer iMac Pro

iCloud-innhold som blir brukt på tvers av ulike enheter.

Hold deg synkronisert

Få tilgang til dokumentene, bildene, kontaktene dine og mer på tvers av alle enhetene dine med iCloud. Og bruk iMac Pro sammen med iOS- og iPadOS-enhetene dine til å ringe og sende tekstmeldinger, kopiere og lime inn på tvers av enheter eller opprette en Instant Hotspot.

Bruk iMac Pro med iCloud og Kontinuitet

Symboler for programmer som er følger med Macen.

Slipp kreativiteten løs

iMac Pro leveres med programmer for alt du vil gjøre. Rediger og del bildene dine. Nyt musikk, bøker, filmer og mer. Opprett presentasjoner. Og utforsk nye programmer i App Store.

Gjør deg kjent med programmene som følger med Macen

Overlappende vinduer fra Kart, Safari og Meldinger.

Oppdag nye funksjoner

Les mer om nye funksjoner i macOS, inkluderte programmer og iMac Pro.

Gjør deg kjent med de nye funksjonene på iMac Pro

Hvis du vil slå opp i iMac Pro: Grunnleggende, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet. Du kan også laste ned håndboken fra Apple Books (hvis tilgjengelig).

Se iMac Pro-kundestøtte hvis du trenger mer hjelp.

Ikke alle funksjoner og innhold er tilgjengelig i alle land eller områder.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.