Delte albumer

Når du konfigurerer enheten din for å bruke Bilder med iCloud, kan du aktivere funksjonen Delte albumer (tidligere kalt iCloud-bildedeling).

Med Delte albumer kan du dele bildealbumene dine med venner som bruker iCloud. Du kan også dele albumer på nettet, slik at personene du sender linken til får tilgang – selv om de ikke bruker iCloud.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Apple-kundestøtteartikkelen Slik bruker du delte albumer i Bilder på iPhone, iPad og Mac.