Åpne iCloud for Windows

• I Windows 10: Velg Start-menyen > iCloud.

• I Windows 8.1: Gå til Start-skjermen, klikk på nedoverpilen nederst i venstre hjørne, og klikk deretter på iCloud-funksjonen.

• I Windows 8: Gå til Start-skjermen og klikk på iCloud-flisen.

• I Windows 7: Velg Start-menyen > Alle Programmer > Mappe-ikonet iCloud > iCloud-kontrollpanel-ikonet iCloud.

Finn ut hvordan du skaffer deg iCloud for Windows ved å lese Apple-kundestøtteartikkelen Last ned iCloud for Windows.