Apper og funksjoner for brukere som bare har internett-tilgang til iCloud

Hvis du ikke har en Apple-enhet, kan du bruke en konto som er begrenset til kun nettfunksjonene i iCloud, til å samarbeide på nettet.

Hvis du bare har internett-tilgang til iCloud, får du tilgang til følgende apper og funksjoner på iCloud.com:

• På en telefon: iCloud Drive og Notater

• På et nettbrett: Kontakter, iCloud Drive og Notater

• På en datamaskin: Kontakter, iCloud Drive, Keynote, Notater, Numbers og Pages

Hvis du vil ha mer informasjon om bare internett-tilgang, kan du lese Apple-kundestøtteartikkelen Bare internett-tilgang til iCloud.