Bare internett-tilgang til iCloud

Hvis du ikke har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du likevel bruke iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote, Kontakter og Notater direkte fra iCloud.com.

Hva er bare internett-tilgang til iCloud?

Med bare internett-tilgang til iCloud kan du dele og samarbeide med andre i sanntid på dokumenter, regneark og presentasjoner, selv om de ikke har tilgang til en Apple-enhet. Det betyr at du kan invitere hvem som helst til å dele en fil. Deretter kan du bruke kontoen med bare internett-tilgang for å få tilgang til filen og redigere den, uten å forlate iCloud. Det inkluderer tilgang til iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote, Kontakter og Notater for iCloud og 1 GB med gratis lagringsplass for alle notater og dokumenter du oppretter.

Finn ut mer om iWork for iCloud.

Hvordan kommer jeg i gang?

Bare gå til iCloud.com og logg på med Apple-ID-en din. Hvis du har brukt en iTunes Store-, iCloud- eller Apple-tjeneste, har du kanskje allerede en Apple-ID. Hvis du ikke husker den, kan du finne Apple-ID-en din

Hvis du ikke har noen Apple-ID, kan du opprette en:

1. Gå til iCloud.com
  2. Klikk på Opprett Apple-ID.
  3. Fyll ut den nødvendige informasjonen, inkludert e-postadressen din, et sterkt passord og sikkerhetsspørsmålene.
  4. Bekreft e-postadressen din ved å skrive inn koden på seks sifre som vi sender deg.
  5. Godta tjenestevilkårene for iCloud.

Du blir logget på automatisk etter at du har opprettet kontoen din.

Hvilke nettlesere støttes?

iCloud.com støtter de nyeste versjonene av Safari, Firefox, Chrome, Edge, Internet Explorer og Opera. Finn ut mer om systemkravene for iCloud.

Hvordan får jeg hele settet med iCloud-funksjoner?

Hvis du har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du få hele settet med iCloud-funksjoner. Bare logg på iCloud i Innstillinger på iPhone, iPad eller iPod touch, eller i Systemvalg på Mac. Du får umiddelbart tilgang til alle iCloud-funksjoner og 5 GB med kostnadsfri lagringsplass. Du kan også velge flere lagringsabonnementer fra enheten din.

Kan jeg oppgradere lagringsplassen min i iCloud?

iCloud-kontoer som bare har internett-tilgang, er begrenset til 1 GB med lagringsplass. Du trenger en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac for å få tilgang til hele settet med iCloud-funksjoner og oppgradere lagringsplassen din.

Hva er en Apple-ID?

Apple-ID-en din er den personlige kontoen du bruker med alle Apple-produkter og -tjenester. Den inkluderer e-postadressen og passordet du bruker til å logge på, samt kontakt-, betalings- og sikkerhetsdetaljene du bruker med Apple.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.