Bare internett-tilgang til iCloud

Hvis du ikke har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du likevel bruke iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote, Kontakter og Notater direkte fra iCloud.com.

Hva er bare internett-tilgang til iCloud?

Med bare internett-tilgang til iCloud kan du dele og samarbeide med andre i sanntid på dokumenter, regneark og presentasjoner, selv om de ikke har tilgang til en Apple-enhet. Det betyr at du kan invitere hvem som helst til å dele en fil. Deretter kan du bruke kontoen med bare internett-tilgang for å få tilgang til filen og redigere den, uten å forlate iCloud. Det inkluderer tilgang til iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote og Notater for iCloud og 1 GB med kostnadsfri lagringsplass for alle notater og dokumenter du oppretter.

Finn ut mer om iWork for iCloud.

Hvordan kommer jeg i gang?

Bare gå til iCloud.com og logg på med Apple-ID-en din. Hvis du har brukt iTunes Store, iCloud eller en Apple-tjeneste, har du kanskje allerede en Apple-ID. Hvis du ikke husker den, kan du se hvordan du finner Apple-ID-en din.

Hvis du ikke har en Apple-ID, kan du se hvordan du oppretter en. Når du har opprettet kontoen, logges du på automatisk.

Hvilke nettlesere støttes?

iCloud.com støtter de nyeste versjonene av Safari, Firefox, Chrome, Edge og Opera. Finn ut mer om systemkravene for iCloud.

Hvordan får jeg hele settet med iCloud-funksjoner?

Hvis du har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du få hele settet med iCloud-funksjoner. Bare logg på iCloud. Du får umiddelbart tilgang til alle iCloud-funksjonene og 5 GB med kostnadsfri lagringsplass. På enheten din kan du oppgradere til iCloud+ for å få tilgang til premium-funksjoner som Privat trafikk med iCloud, Skjul e-postadressen min og støtte for Sikker HomeKit-video.*

* Ikke alle funksjoner er tilgjengelig i alle land eller regioner.

Kan jeg oppgradere lagringsplassen i iCloud?

iCloud-kontoer som bare har internett-tilgang, er begrenset til 1 GB med lagringsplass. Du trenger en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac for å tilgang til hele utvalget av iCloud-funksjoner og oppgradere til iCloud+.

Hva er en Apple-ID?

Apple-ID-en er den personlige kontoen du bruker med alle Apple-produkter og -tjenester. Den inkluderer e-postadressen og passordet du bruker til å logge på, samt kontakt-, betalings- og sikkerhetsdetaljene du bruker med Apple.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.