Bare Internett-tilgang til iCloud

Hvis du ikke har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du likevel bruke iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote, Kontakter og Notater direkte fra iCloud.com.

Hva er bare Internett-tilgang til iCloud?

Med bare Internett-tilgang til iCloud kan du dele og samarbeide med andre i sanntid på dokumenter, regneark og presentasjoner, selv om de ikke har tilgang til en Apple-enhet. Det inkluderer tilgang til iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote, Kontakter og Notater for iCloud og 1 GB med gratis lagringsplass for alle notater og dokumenter du oppretter. Det betyr at du kan invitere hvem som helst til å dele en fil. Deretter kan du bruke kontoen med bare Internett-tilgang for å få tilgang til filen og redigere den, uten å forlate iCloud.

Finn ut mer om iWork for iCloud.

Hvordan kommer jeg i gang?

Bare gå til iCloud.com og logg på med Apple-ID-en din. Hvis du har brukt en iTunes Store-, iCloud- eller Apple-tjeneste, har du kanskje allerede en Apple-ID. Hvis du ikke husker den, kan du finne Apple-ID-en din

Hvis du ikke har noen Apple-ID, kan du opprette en:

1. Gå til iCloud.com
  2. Klikk på Opprett Apple-ID.
  3. Fyll ut den nødvendige informasjonen, inkludert e-postadressen din, et sterkt passord og sikkerhetsspørsmålene.
  4. Bekreft e-postadressen din ved å skrive inn koden på seks sifre som vi sendte til deg.
  5. Godta iCloud-vilkårene for tjenesten.

Du blir logget på automatisk etter at du har opprettet kontoen din.

Hvilke nettlesere støttes?

iCloud.com støtter nylige versjoner av Safari, Firefox, Chrome, Edge og Internet Explorer. Finn ut mer om systemkravene for iCloud.

Kan jeg oppgradere lagringsplassen min i iCloud?

iCloud-kontoer som bare har Internett-tilgang, er begrenset til 1 GB med lagringsplass. Du trenger en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac for å få tilgang til hele settet av iCloud-funksjoner og oppgradere lagringsplassen.

Hvordan får jeg hele settet med iCloud-funksjoner?

Hvis du har en iOS-enhet eller Mac, kan du få hele settet med iCloud-funksjoner. Bare logg på iCloud i Innstillinger på iOS-enheten din eller i Systemvalg på Macen din. Du vil umiddelbart få tilgang til alle iCloud-funksjoner og 5 GB med gratis lagringsplass. Du kan også velge flere lagringsabonnementer fra enheten din

Hva er en Apple-ID?

Apple-ID-en din er den personlige kontoen du bruker med alle Apple-produkter og -tjenester. Den inkluderer e-postadressen og passordet du bruker til å logge på med, samt kontrakts-, betalings- og sikkerhetsdetaljene som du bruker hos Apple.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.