Apple‑ID

Apple‑ID‑en din er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store og flere.

• En Apple‑ID består av en e‑postadresse og et passord. Noen steder kan du bruke et telefonnummer i stedet for en e‑postadresse. Se Apple-kundestøtteartikkelen Bruk mobilnummeret ditt som din Apple‑ID.

• Logg på med samme Apple‑ID for å bruke Apple-tjenester på hvilken som helst enhet. Når du kjøper eller laster ned noe på en enhet, blir de aktuelle objektene også tilgjengelige på de andre enhetene dine. Kjøpene dine er knyttet til Apple‑ID‑en din, og de kan ikke overføres til en annen Apple‑ID.

• Det er tryggest å ha din egen Apple‑ID som du ikke deler med andre. Hvis du er medlem i en familiegruppe, kan du bruke Familiedeling til å dele kjøpene dine med de andre medlemmene, uten å dele Apple‑ID‑en din.

Mer informasjon om Apple‑ID‑er er tilgjengelig på nettstedet for Apple‑ID-kundestøtte. For å opprette en Apple‑ID eller administrere Apple‑ID-innstillingene dine, går du til nettstedet for Apple‑ID-konto.