En Keynote-presentasjon med tittelen «Island: geografiskoletur» vises på iCloud.com. Lokalmenyen for samarbeid er åpen og viser at presentasjonen er delt med to personer.

Hva er iCloud?

Se blant annet kontaktene, filene og notatene dine på iCloud.com. De er trygge, oppdaterte og tilgjengelige hvor enn du er.

Finn ut mer om iCloud

En iCloud Drive-mappe med navnet «Reiseideer» inneholder bilder og undermapper.

Samarbeid på en enkel måte

Lagre filer på en sikker måte i iCloud Drive, slik at du kan dele dem med venner og kollegaer.

Slik deler du filer i iCloud Drive

Et iCloud-notat med tittelen «Ideer til kjøkkenoppussing». Det inneholder en sjekkliste kalt «Gjøremål» med to elementer krysset av.

Ta notater

Du kan bruke iCloud Notater til å skrive ned idéer eller lagre noe viktig eller interessant til senere.

Slik oppretter du notater

Den samme Keynote-presentasjonen vist i et redigeringsvindu på iPhone, iPad og Mac.

Gjør mer med iCloud

Konfigurer iCloud på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac for å dra nytte av alle iCloud-funksjonene.

Få flere iCloud-funksjoner

Hvis du vil gå gjennom brukerveiledningen for iCloud, trykker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til nettstedet for iCloud-kundestøtte.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.