Slå opp i ordlister og definisjoner

Hvis boken du leser, er laget for iBooks og har en ordliste, kan du slå opp ordlisteoppføringer. Du kan også slå opp et ord i Ordbok-programmet i macOS.

Åpne iBooks for meg

• Se ordlisten: Velg Vis > Vis ordliste. Hvis boken ikke har en ordliste, er Vis ordliste nedtonet.

Klikk på en ordlisteoppføring i en bok for å se oppføringen.

• Les definisjoner: Dobbeltklikk på et ord.

Du kan også markere et ord, velge Mer, og deretter velge Slå opp, Søk i bok, Søk på Internett eller Søk i Wikipedia. Du finner mer informasjon om å slå opp ord i macOS under Slå opp ord.