Skjul kjøpte bøker

Du kan skjule bøker som du ikke vil se i biblioteket eller på noen av enhetene dine. Hvis du har konfigurert Familiedeling, vil ikke familiemedlemmer kunne se eller laste ned skjulte bøker.

Åpne iBooks for meg

Skjul en bok

1. Klikk på iBooks Store (eller velg Butikk > Hovedside i butikk) og deretter på Aktuelt i verktøylinjen.

2. Klikk på Kjøpt under Snarveier til høyre, og klikk deretter på Alle.

3. Plasser markøren over en bok du vil skjule, og klikk deretter på Slett .

Opphev skjuling av en bok

1. Klikk på iBooks Store (eller velg Store > Hovedside i butikk).

2. Klikk på Konto, og skriv inn passordet ditt.

3. Under iTunes i nettskyen, klikker du på Administrer til høyre for Skjulte kjøp.

4. Klikk på Vis under bøkene du vil vise i biblioteket.