Vurder og anmeld bøker

Du kan vurdere en bok, anmelde den eller fortelle andre om den i iBooks Store.

Åpne iBooks for meg

1. Klikk på iBooks Store (eller velg Store > Hovedside i butikk).

2. Marker boken i iBooks Store, og gjør deretter ett av følgende:

• Vurder boken: Klikk på Vurderinger og anmeldelser, og klikk deretter på én til fem stjerner.

• Skriv en omtale av boken: Klikk på Vurderinger og anmeldelser, og klikk deretter på Skriv en omtale.

• Fortell andre om boken: Klikk på pilen ved siden av Kjøp bok, Hent eller Forhåndsbestill, og velg deretter et alternativ.