Del sitater, notater og tanker

Del favorittsitater med venner, del notatene dine med klassekamerater eller del dine tanker om en bok med andre.

Åpne iBooks for meg

• Del et sitat: Marker teksten eller klikk på markert tekst, velg Mer, og velg deretter Mail, Meldinger, Notater, Twitter eller Facebook.

Sitatet kan inneholde opptil 200 ord. Deling er kun tilgjengelig i USA.

• Del notater: I Notater-panelet holder du nede Kontroll-tasten mens du klikker på notatet (eller du markerer tekst i et notat), og deretter velger du Mail, Meldinger, Notater, Twitter eller Facebook.

• Dele tanker og informasjon om en bok: Velg Arkiv > Del, og velg deretter Mail, Meldinger, Twitter eller Facebook.

Merk: Med tekst for PDF-er er det kun mulig å dele med Mail.