Touch ID

En fingeravtrykksgjenkjenningsfunksjon tilgjengelig på enkelte Mac-datamaskiner. Med Touch ID kan du også låse opp Macen og enkelte passordbeskyttede objekter, bruke Apple Pay til å gjennomføre kjøp på nettet, og kjøpe objekter fra iTunes Store, App Store og iBooks Store.

Et tastatur med Touch Bar øverst. Touch ID er helt til høyre på Touch Bar.

Du bruker Touch ID ved å plassere fingeren på Touch ID helt til høyre i Touch Bar.

Du konfigurerer Touch ID ved å velge Apple-menyen > Systemvalg og deretter klikke på Touch ID.

Du finner mer informasjon om Touch ID i Apple-kundestøtteartikkelen Bruk Touch ID på MacBook Pro.