Hjem-skjermen viser tilbehørskategorier øverst, etterfulgt av kamerastrømmer, ruter for stemninger og tilbehør i rommet «Entré».

Kontroller hjemmet

Hjem-appen byr på trygge måter for automatisering og styring av lys, låser, termostater, rullegardiner, smartkontakter og annet tilbehør, fra en Apple-enhet som Mac. Med Hjem kan du kontrollere alle tilbehør som er merket med «Fungerer med Apple Home» («Works with Apple Home») eller lignende.

Slik kontrollerer du tilbehør

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Hjem, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.