Hjem-skjermen viser statussymboler langs toppen, etterfulgt av favorittstemninger som fremhever Jeg er hjemme, og favorittilbehør.

Gjør boligen smartere

Hjem-programmet byr på trygge måter for automatisering og styring av lys, låser, termostater, rullegardiner, smartkontakter og annet tilbehør, fra en Apple-enhet som iPhone. Med Hjem kan du kontrollere alle tilbehør som er merket med «Fungerer med Apple HomeKit» («Works with Apple HomeKit») eller lignende.

Slik kontrollerer du tilbehør

En romskjerm viser et statussymbol på toppen, etterfulgt av favorittstemninger som fremhever Hjemmefest og God morgen, etterfulgt av tilbehørsenheter og deretter et kamera som viser en person ved ringeklokken på inngangsdøren.

Kikk for status

Ta en kikk på de informative symbolene for å se hvordan det står til hjemme. Trenger du å justere eller sjekke noe? Det er bare et klikk unna.

Slik mottar du varslinger for Hjem-tilbehør

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Hjem, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.