Hjem-skjermbildet viser «I'm home» som en Favorittstemning og en rekke Favorittilbehør.

Gi ditt hjem tilbehør

Hjem gir deg en sikker måte å kontrollere og automatisere HomeKit-kompatibelt tilbehør på, som lys, låser, termostater, persienner, smartplugger og mye mer. Med Hjem kan du kontrollere alle tilbehør som er merket med «Fungerer med Apple HomeKit» («Works with Apple HomeKit») eller lignende.

Slik kontrollerer du tilbehør

Stue-rommet som viser «Jeg er hjemme»-stemningen med termostaten, persiennene og lystilbehøret i stuen.

Opprett en stemning

Du kan kontrollere tilbehør individuelt, eller bruke stemninger til å kontrollere flere tilbehørsenheter med én kommando. Du kan for eksempel opprette en stemning kalt «Jeg er hjemme» som skrur opp termostaten, justerer persiennene i stuen og slår på lyset i stuen.

Slik oppretter og bruker du stemninger

Bla gjennom Brukerveiledning for Hjem ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.