Brukerveiledning for Hjem

for macOS Mojave

Hjem-skjermbildet viser «I'm home» som en Favorittstemning og en rekke Favorittilbehør.

Legg til tilbehør i hjemmet ditt

Hjem gir deg en sikker måte å kontrollere og automatisere HomeKit-kompatibelt tilbehør på, som lys, låser, termostater, persienner, smartplugger og mye mer. Med Hjem kan du kontrollere alle tilbehør som «Works with Apple HomeKit».

Slik kontrollerer du tilbehør

Stue-rommet som viser «I'm Home»-stemningen med termostaten, persiennene og HomePod-tilbehør for stuen.

Opprett en stemning

Du kan kontrollere tilbehør individuelt, eller bruke stemninger til å kontrollere flere tilbehørsenheter med én kommando. Du kan for eksempel opprette en stemning kalt «I'm Home» som skrur opp termostaten og justerer persiennene i stuen.

Slik oppretter og bruker du stemninger

Bla gjennom Brukerveiledning for Hjem ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.