Lag musikk med touch-instrumenter

Bruk touch-instrumenter til å spille tangentinstrumenter, trommer, gitarer, strenginstrumenter og mer. Ta opp egen vokal eller koble til gitar eller bass, og spill med et flott utvalg av forsterkere og stompbokseffekter.

Kom i gang med touch-instrumenter

Bygg opp en sang

Velg blant hundrevis av Apple Loops du kan legge til i sangene, legg til en trommeslager som spiller med på musikken du tar opp, og miks sangene dine med effekt-programtillegg.

Bygg opp en sang i GarageBand

Skap musikk som en DJ

Bruk Live Loops til å skape elektronisk musikk ved å trykke på celler og kolonner i rutenettet for å aktivere musikalske looper. Du kan bygge egne arrangementer, og så improvisere og ta opp en Live Loops-framføring.

Mer om Live Loops

Last ned gratis looper og instrumenter

Bruk lydbiblioteket til å laste ned og administrere lydpakker som inneholder hundrevis av looper, lyder, touch-instrumenter, trommesett og mer. GarageBand gir deg beskjed når nye lydpakker er tilgjengelige for nedlasting.

Oppdag lydbiblioteket

Du kan navigere i Brukerveiledning for GarageBand for iPad ved å klikke på Innholdsfortegnelse på toppen av siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.