Logg på eller av FaceTime

Før du kan foreta eller motta lyd- og -videosamtaler i FaceTime på Macen, må du logge på FaceTime med Apple-ID-en din og slå på FaceTime.

Når du logger av FaceTime, kan du ikke motta FaceTime- eller telefonanrop inntil du logger på igjen. Hvis du vil forbli pålogget FaceTime men slutte å motta anrop, kan du slå av FaceTime.

Hvis du vil ha informasjon om systemkravene for bruk av FaceTime, leser du FaceTime-systemkrav.

Åpne FaceTime for meg

Logg på FaceTime

Logg på FaceTime på hver enhet du vil bruke til å foreta eller motta FaceTime-samtaler eller telefonsamtaler. Forsikre deg om at du logger på med samme Apple-ID på alle enhetene. Hvis du vil vite mer, kan du lese Apple-kundestøtteartikkelen Bruke Kontinuitet for å koble sammen Mac, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch.

• Åpne FaceTime, skriv inn Apple-ID-en og passordet, og klikk på Logg på. FaceTime er på automatisk.

Hvis du har glemt Apple-ID-en eller passordet, eller hvis du trenger å opprette en Apple-ID, går du til nettstedet for Apple-ID-konto.

Logg av FaceTime

Logg av FaceTime for å slutte å motta FaceTime- eller telefonanrop. Du må logge på igjen for å kunne ringe og motta samtaler.

• Velg FaceTime > Valg, og klikk deretter på Logg av.

Slå FaceTime på eller av

Hvis du vil forbli pålogget FaceTime, men slutte å motta FaceTime-anrop, kan du slå av FaceTime. Når du er klar for samtaler igjen, bare slår du av FaceTime (du trenger ikke logge på på nytt).

• Slå av FaceTime: Velg FaceTime > Slå av FaceTime.

Hvis noen ringer deg, mottar du ikke en varsling om samtalen. For den som ringer, ser det ut som at du ikke svarer.

Merk: I stedet for å slå av FaceTime, kan du slå på Ikke forstyrr i Varslingssenter, noe som hindrer varslinger fra å forstyrre deg. Du finner mer informasjon om Ikke forstyrr under Motta eller stoppe varslinger.

• Slå på FaceTime: Velg FaceTime > Slå på FaceTime.

Merk: Hvis du vil blokkere alle FaceTime- eller telefonanrop, slår du av eller logger av FaceTime på hver enkelt enhet. (Du kan også blokkere enkeltpersoner. Personer som er på blokkert-listen, blokkeres også på alle enhetene dine som er logget på FaceTime og iCloud med samme Apple-ID.)