Sett et videoanrop på pause

Du kan sette et FaceTime-videoanrop på vent for å midlertidig stoppe videooverføringen. Begge deltakere kan fortsatt høre den andre snakke med mindre du slår av lyden.

Åpne FaceTime for meg

• Sett et videoanrop på pause: Klikk på den gule minimeringsknappen øverst i FaceTime-vinduet.

Hvis du er i fullskjermvisning, må du først gå ut av denne visningen.

• Gjenoppta et videoanrop som er satt på pause: Klikk på FaceTime-symbolet i Dock.