FaceTime-valg

Hvis du vil vise FaceTime-valg, åpner du FaceTime, logger på med Apple-ID-en, og velger deretter FaceTime > Valg. Du kan angi følgende valg i Innstillinger og Blokkert.

Åpne FaceTime for meg

Logg av

Slutt å motta FaceTime-lyd- og -videoanrop på Macen. Du må logge på igjen for å kunne bruke FaceTime. Les Logg på eller av FaceTime.

Aktiver denne kontoen

Fjern markeringen for å slutte å motta FaceTime-anrop eller telefonanrop på Macen. Du kan aktivere kontoen på nytt uten å måtte logge på igjen. Les Logg på eller av FaceTime.

Du kan nås for FaceTime på

Marker avkrysningsrutene ved siden av e-postadressene og telefonnumrene andre kan bruke for å ringe deg med FaceTime. Du kan oppdatere denne listen på nettstedet for Apple-ID-kontoen. Les Velg hvordan andre ringer deg i FaceTime.

Anrop fra iPhone

Tillat Macen å bruke iPhone til å ringe og motta telefonsamtaler. Disse anropene bruker mobilminutter. Les Ring og motta telefonsamtaler på Macen.

Start nye anrop fra

Hvis du har lagt inn flere enn én e-postadresse eller ett telefonnummer, må du velge hvilken e-postadresse eller hvilket telefonnummer andre skal se når du ringer dem.

Tillat Live Photos-opptak under videosamtaler

Tillat at en venn tar et Live Photo-bilde med Macens eller iOS-enhetens kamera under en FaceTime-videosamtale. Les Ta et Live Photo-bilde.

Ringetone

Velg hvilken lyd som skal spilles av når du mottar et anrop. Les Angi ringetoner.

Plassering

Endre regionen FaceTime-kontoen din er registrert i for å sikre at anropene bruker riktig telefonnummerformat.

Standardprogram for anrop

Velg en standardapp å starte anrop fra. Dette inkluderer også anrop som starter fra URL-er i et telefonformat.

Blokkert

Se gjennom adresser eller telefonnumre for blokkerte anropere. Les Blokker nummer hvis du vil vite mer om å legge til eller fjerne anropere.