Slå av lyden eller juster volumet

Det er flere måter å styre volumet til FaceTime-lyd- eller -videoanrop og telefonsamtaler på Macen på.

Åpne FaceTime for meg

• Deaktiver mikrofonen din: Flytt markøren over samtalevinduet, og klikk på Lyd av-knappen (eller bruk Touch Bar). Du kan fortsatt høre den andre personen i samtalen, men den personen vil ikke kunne høre deg.

Klikk på Lyd av-knappen en gang til for å slå på lyden igjen.

• Endre volumet til mikrofonen: Velg Apple-meny > Systemvalg, klikk på Lyd, klikk på Lyd inn, og flytt deretter «Lyd inn-volum»-skyveknappen.

Åpne Lyd inn-panelet i Lyd-valgpanelet for meg

• Endre volumet du hører: Endre volumet for datamaskinen. Les Øk eller reduser volumet.