Angi ringetoner

Du kan angi en standardringetone for alle innkommende FaceTime-lyd- og -videoanrop på Macen, og endre ringetonen eller teksmeldingstonen for enkeltpersoner.

Åpne FaceTime for meg

• Endre standardringetonen: Velg FaceTime > Valg, klikk på Innstillinger, klikk på Ringetone-lokalmenyen og velg deretter en ny ringetone.

• Endre ringetonen eller tekstmeldingstonen for en enkeltperson: Rediger personens kontaktkort i Kontakter. Du finner mer informasjon under Gjør endringer i kontaktene dine.

Når du velger en ny ringetone eller tekstmeldingstone, spilles den av med mindre du har slått av lyden for Macen.