Ta et Live Photo-bilde

Når du er i en FaceTime-videosamtale, kan du ta et Live Photo-bilde for å fange et øyeblikk fra samtalen. Begge deltakerne blir varslet om at bildet ble tatt, og Live Photo-bildet plasseres direkte i Bilder-biblioteket. Den andre deltakeren i samtalen må kanskje konfigurere FaceTime-innstillingene for å tillate Live Photo-bilder før du kan ta et bilde.

Merk: Både du og den andre personen i samtalen må bruke macOS High Sierra versjon 10.13 eller iOS 11 for å kunne ta et Live Photo-bilde.

Åpne FaceTime for meg

• Konfigurer FaceTime: Velg FaceTime > Valg, og marker deretter avkrysningsruten ved siden av Tillat Live Photos-opptak under videosamtaler.

• Konfigurer Bilder: Åpne Bilder-programmet hvis du ikke har åpnet det tidligere.

Merk: Bilder-programmet trenger ikke være åpent når du tar et Live Photo-bilde. Det trenger bare å ha vært åpnet minst én gang og ha et standardbibliotek.

• Ta et Live Photo-bilde: Når du vil ta et Live Photo-bilde under en videosamtale, klikker du på Live Photo-knappen (eller bruker Touch Bar).

Et varsel forteller deg at bildet er tilgjengelig i Bilder-programmet.

Merk: Hvis Live Photo-knappen er deaktivert, har enten du eller din venn ikke tillatt Live Photos under FaceTime-samtaler, eller din venn har en enhet som ikke bruker macOS High Sierra v10.13 eller iOS 11.